Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 3.042 a 3.061 di 7.632
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Food processing and risk of central nervous system tumours: A preliminary case–control analysis from the MEditerranean DIet in relation to CancEr of brAin (MEDICEA) study 1-gen-2023 Esposito, S.; Bonaccio, M.; Ruggiero, E.; Costanzo, S.; Di Castelnuovo, A.; Gialluisi, A.; Esposito, V.; Innocenzi, G.; Paolini, S.; Cerletti, C.; Donati, M. B.; de Gaetano, G.; Iacoviello, L.
FOOD-LABELLING AND CONSUMER BEHAVIOUR: The role of national culture 1-gen-2022 Manta, Francesco; Toma, Pierluigi
“Football and its future. Trends and issues on football management”, foreword by J.S.Blatter 1-gen-2006 Manfredi, Francesco
Forecasting volatility by integrating financial risk with environmental, social, and governance risk 1-gen-2021 Capelli, Paolo; Ielasi, Federica; Russo, Angeloantonio
Forma e funzioni 1-gen-2019 Cazzetta, G
Formal Vs Informal CSR Strategies. An In-Depth Analysis of Italian Micro, Small, Medium, and Large Enterprises 1-gen-2007 Russo, Angeloantonio
Formal Vs Informal CSR Strategies. An In-Depth Analysis of Italian Micro, Small, Medium, and Large Enterprises 1-gen-2007 Russo, Angeloantonio
Formal vs Informal CSR Strategies. Evidence from Italian Micro, Small, Medium-sized, and Large Firms 1-gen-2009 Russo, Angeloantonio
Formation of white and dark layers in hard cutting: influence of tool wear 1-gen-2010 Cappellini, ; Attanasio, A.; Domenico, Umbrello; Rotella, G.
La Formazione di Knowledge Worker: una Chiave di Successo per lo Sviluppo 1-gen-2002 Schiuma, G
Formazione di talenti per lo sviluppo competitivo di impresa 1-gen-2005 Schiuma, G
Le forme di manifestazione del reato 1-gen-1995 Preziosi, Stefano
Forme elettroniche e procedimenti amministrativi 1-gen-2008 Orofino, ANGELO GIUSEPPE
Fostering digital transformation of SMEs: a four levels approach 1-gen-2020 Garzoni, Antonello; Secundo, Giustina
Fostering digital transformation of SMEs: a four levels approach 1-gen-2020 Garzoni, A.; De Turi, I.; Secundo, G.; Del Vecchio, P.
FOSTERING EMPLOYEES' INNOVATIVE WORK BEHAVIOUR in HEALTHCARE ORGANISATIONS 1-gen-2019 Carlucci, D.; Mura, M.; Schiuma, G.
Fostering Knowledge-intensive Entrepreneurship: a conceptual model of a Regional Entrepreneurial Learning Center 1-gen-2014 Romano, Aldo; Passiante, Giuseppina; DEL VECCHIO, Pasquale
Fostering Technology Entrepreneurship in the Euro-Mediterranean Area: challenges and opportunities 1-gen-2014 Passiante, G.; Del Vecchio, P.; Elia, G.; Secundo, G.
Fotorecettori ed Epitelio Pigmentato della Retina; Meccanismi di Trasduzione e Rinnovamento 1-gen-1999 D’Adamo, M. C.; Pessia, M.
Four-week ingestion of blood orange juice results in measurable anthocyanin urinary levels but does not affect cellular markers related to cardiovascular risk: a randomized cross-over study in healthy volunteers 1-gen-2012 Giordano, L; Coletta, W; Tamburrelli, C; D'Imperio, M; Crescente, M; Silvestri, C; Rapisarda, P; Reforgiato Recupero, G; De Curtis, A; Iacoviello, Licia; de Gaetano, G; Rotilio, D; Cerletti, C; Donati, Mb
Mostrati risultati da 3.042 a 3.061 di 7.632
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile